#129 Coachande frågor om ditt mesta fokus

I dagens avsnitt tar jag några frågor från min onlinekurs Ta kontroll över ditt liv med SÅ KLART-metoden, som du som lyssnare får en möjlighet att reklektera kring. Vad har du lättast att fokusera på? Var får du lättast flow? Hur låter dina inre dialoger? Frågor som vi kanske alltför sällan eller kanske aldrig tillåter oss själva att fundera kring. När vi vänder blicken inåt och börjar ställa oss djuplodade frågor, händer det grejjer! Dagens avsnitt är perfekt för dig som lyssnar när du är ute och powerwalkar, står i tvättstugan, sitter i bilen, eller gör ngt som skapar den space som behövs för att bara vara med dina tankar. Happy listening och happy reflections önskar jag dig idag!

Här hittar du mig:

www.liliost.se

Här hittar du mina böcker:

www.futurebook.se

Här hittar du mina böcker:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *