#91 Livecoaching med Jenny Steg 1 i SÅ KLART-metoden

Idag pratar vi om “Jennys” upplevelse av övningarna och insikterna hon fått av veckans arbete i Steg 1. Vi går igenom det förenklade livshjulet och pratar om var hon känner sig balanserad och var det sliter. Jag visar henne vägar som hon kan använda sina redan fungerande saker i livet som en katalysator till att initiera en fokusförändring, ifrågasätta ifall hennes tankar verkligen alltid är sanna och vad som händer rent energimässigt när vi lever i kamp. Jag coachar “Jenny” genom SÅ KLART-metodens 8 steg. Är du sugen på att göra kursen parallellt med “Jenny” hittar du kursen HÄR ⭐️

👇 👇 👇 👇

Coronaerbjudande: Köper du kursen får du 50% rabatt på live/skype coaching under april och maj 2020. Vid intresse – kontakta mig

Här hittar du mig:

Här hittar du mina böcker:

www.liliost.se

www.futurebook.se

Här hittar du mina böcker:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *