#96 Livecoaching med Jenny. Steg 6 i SÅ KLART-metoden

Nu har vi kommit fram till steg 6/8 steg och sak efter sak landar i Jenny. Det är så häftigt att följa med en människas utveckling och jag gläds varje gång något nytt börjar ta form på insidan av mina klienter som märks på utsidan. I det här avsnittet pratar vi bl a om att förbättra både den inre och den yttre kommunikationen. Vad vi säger till oss – om oss. Vi pratar stategier för att hitta till rätt tankar och rätt energi när vi halkar tillbaka i gamla hjulspår. Om vikten av att inte kapsla in känslor utan känna dem och kalla dem vid sitt rätta namn. Jenny får några användbara tips hur man kan göra för att släppa loss frustration och aggression utan att skada någon varken verbalt eller fysiskt, i syfte att “rensa rören” så man kan lyfta sig i frekvens. Detta och mycket annat avhandlas i detta avsnitt. Happy listening!

Blir du nyfiken på att göra samma resa som Jenny gör hittar du onlinekursen som våra samtal baserats på, här nedan

Här hittar du min onlinekurs:

Ta kontroll över ditt liv med SÅ KLART-metoden

50% rabatt på coaching under maj:

⭐️PASSA PÅ ⭐️CORONA ERBJUDANDE⭐️ Under maj får du 50% rabatt på individuell coaching när du köper kursen. maila mig vid intresse på lili@liliost.se eller kontakta mig via Youtube eller Facebook.

Här hittar du mig:

Här hittar du mina böcker:

www.liliost.se

www.futurebook.se

Här hittar du mina böcker:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *