#24 Årets första gäst – Vivi Linde

Välkomna in i det nya året! Detta kommer bli ett fantastiskt år, – jag riktigt känner det i magen. Jag hoppas att du känner samma som jag! Förhoppningsvis kan podden bli ett stöd för dig att skapa ditt absolut bästa år hittills, för i och med att jag tar över den från idag, kommer den ännu mer att handla om att utvecklas med SÅ KLART-metoden, i vilken jag blandar attraktionslagen med beteendevetenskapen. Att bli medveten om hur vårt mesta fokus interagerar med attraktionslagen och hur vi kan få den att bli ett av våra mest kraftfulla verktyg. Men för att inte det skulle bli ett alltför abrupt slut för mitt och Vivis samarbete, så är hon min gäst idag vilket jag är oerhört glad över. Som vanligt pratar vi livet, fokus och förhållningssätt. Happy listening och gott nytt 2019 <3 Kram Lili

Här når du mig och mina gäster:

Hemsida – Attraktionslagen

www.futurebook.se

Mina böcker:

SÅ KLART! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team

Jag blir vad jag tänker

3 svar på ”#24 Årets första gäst – Vivi Linde”

 1. Bästa podden ever! Så kul det ska bli med gäster och den bästa peppen tycker jag är när man hör alla framgångshistorier om LOA!
  Längtar! Tack Lili 💝

 2. Tack för bästa podden! Tänk jag har följt dig rätt länge och tänkte att ”hoppas Lili startar en pod! 😂Har t o m för mig att jag skrev det till dig för länge sen. 🧐
  Nu har jag ju lyssnat på dig och Vivi och tycker ni är jättebra!
  Blir kul nu när det kommer gäster och även tycker jag att bästa peppen är när man hör folk dela med sig av framgångshistorier om LOA!
  Ser framemot många poddar! 💝

  1. Tack snälla Silverloa❤️Va glad jag blir för härliga hejarop!Ser fram emot en spännande poddsäsong! Keep on listening💝💝kram Lili

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *