Attraktionslagen, karma och de 10 livstillstånden

Det här avsnittet håller Vivi i stafettpinnen och leder oss bland annat genom de 10 livstillstånden. Vi pratar karmalagen och attraktionslagen och Vivi försöker reda ut begreppen mellan de två. Vivi svarar på frågor om karma som kommit in på webbsidan och Lili drar som vanligt beteendevetenskapliga paralleller.

Blir du nyfiken på att följa med oss i resonemanget och på var du mestadels befinner dig i de 10 livstillstånden, klicka här

Lili Öst – föreläsare, författare och coach möter Vivi Linde – medium och författare.

Vinjettmusik: En bra dag  (Text: Lili Öst, Musik: Lili Öst, Jocke Niehoff)

Hemsida – Attraktionslagen

Facebooksida – Attraktionslagen 2.0

Hemsida – Lili Öst

Podcast Vivi – Andligt & medialt

Blogg – Vivi Linde

Blogg – Lili Öst

Köp våra böcker här:

SÅ KLART!

Jag blir vad jag tänker/Lili Öst

Vivi Linde – adlibris

2 svar på ”Attraktionslagen, karma och de 10 livstillstånden”

 1. Hej!

  Jag har två frågor som gäller attraktionslagen:

  * Hur uppkommer en “låsning” i livet, en situation som inte verkar kunna lösas då den sitter så djupt rotad och man vet inte anledningen varför det blivit så?

  * Hur fungerar det i u-länder eller för människor i utsatta positioner, t ex slavar eller personer som lever under hot. Hur kan lagen jobba för dem som inte lever i frihet och inte har alla val tillgänliga?

  Tack för en fantastisk podcast!

  1. Hej Lisa. Det var två väldigt viktiga och svåra frågor så de vill jag ta mig en funderare på. Jag återkommer när jag fått fundera några varv hur jag ska försöka mig på att svara dig vettigt på den frågan. Kram Lili

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *