Ofrivilligt singelskap och attraktionslagen

I dagens podd pratar vi om ett hett ämne, –  ofrivilligt singelskap. Hur kan man titta på det genom LOA glasögon? Hur har vårt förhållningssätt med singelskapet att göra? Kan man verkligen hitta någon på Tinder om man som Lili har fastnat i en sanning om att “min man finns inte här” eller är det dags att hitta andra sätt? Vi tar oss an några lyssnarfrågor som har med relationer, uppbrott och singelskap att göra och vi tittar på vikten av att bli vän med sitt singelskap för att ens kunna attrahera in en ny partner. Som vanligt, – en kompott av en massa av våra tankar, reflektioner och frågeställningar.

Happy listening

Kram Lili & Vivi

Hemsida – Attraktionslagen

Facebooksida – Attraktionslagen 2.0

Hemsida – Lili Öst

Podcast Vivi – Andligt & medialt

Blogg – Vivi Linde

Blogg – Lili Öst

Köp våra böcker här:

SÅ KLART! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team

Jag blir vad jag tänker/Lili Öst

Vivi Linde – adlibris

7 svar på ”Ofrivilligt singelskap och attraktionslagen”

 1. Idag lyssnade jag på podden om att affirmera rätt. Fick så bra tips!För 4 månader sen bodde jag i en 2ahands lägenhet i Midsommarkransen. Den sades upp och jag flyttade till en väninna i världsmetropolen Bro. Idag har jag ett 1ahandskontrakt på en liten stuga i Vendelsö. Grejen är att den här lilla stugan har ett par saker som jag har sett som jag ville ha. Duschdörrar och ett litet fönster vid diskbänken där jag kan titta ut. Det kom jag på häromdagen. Det tog lite tid, för jag har levt med bajspåsen länge. Nu när jag lever (nästan alltid) med guldpåsen så har jag inte tänkt på vad jag vill ha. Varför? Jag var så nöjd så jag visste inte vad jag ville ha. Det stämmer inte riktigt.. för jag vill bo mitt i stan i det perfekta boendet för mig och lilla Babs (hund). Det fantiserar jag om ofta. Efter idag ännu mer när jag känner mig tillfreds och glad. Tack Lili, för orden om att jag gör val som gör att jag kommer till mitt perfekta boende i stan. Här i min lilla stuga mår jag så bra och energierna är för det mesta på topp. Det var dom inte i Bro. Så hur skulle jag kunna dra till mig mitt boende i stan? Min lilla stuga är ett steg i rätt riktning pga att energierna är rätt. Så ser jag det iaf. Visst händer det grejer som gör att jag får ett energiras… Jag väljer att göra ett medvetet val och tänka att det kommer att lösa sig med tiden. Jag kan få energiras av en annan anledning också.. Jag är vädur. När en vädur har bestämt sig så ska det ha skett igår för det är vad vi förväntar oss. Händer inget omgående så kommer raset. Då säjer jag ” tack för att jag gör rätt val som leder mig till mitt perfekta boende i stan”. Eller ” tack för att jag gör rätt så att det perfekta jobbet för mig är på väg”.
  Ni är så bra och energiupplyftande!!

  Tack för Attraktionslagen 2.0

  Suzzanne

  1. Härligt Suzanne. Ett steg i tagert i rätt riktning. Njut av där du är och gör parallellt medvetna steg som leder dig till nästa naturliga steg. Kram Lili

 2. Hej… igen😉.
  Lyssnat på podden om ofrivilligt singelskap… känner igen mig ang Tinder och HP. HP kan vara energislukande… jag ändrade iaf mitt tänk. Märkte att män som passar mig började dyka upp. En skrev ett jättefint mejl till mig och vi har träffats. Nu hörs vi på distans tills vi ses igen. En tanke slog mig idag… jag tror att han är en ”tillagsare”. Har ställt frågan till honom nu via sms… inväntar spännande på svaret. Frågan är hur jag ställer mig till det… har själv varit en tillagsare och kraschat pga det. Idag gör jag inget för att vara tillags. Jag kan göra saker för att jag vill… det är en helt annan sak😊.

  Suzzanne

 3. Hej på er,
  Tack för en otroligt bra podd! Ni har verkligen förändrat mitt inre liv och gör att jag uppfattar mig själv och världen på ett mycket positivare sätt.
  Jag har länge försökt arbeta med mina tankar men det var först när ni manifesterade känslans stora kraft som polletten föll ner för mig och alla pusselbitar föll på plats!
  Stort tack. Ni är grymma! Och er intensitet i rösten smittar av sig och gör mig mer taggad.
  Jag är högkänslig och hade verkligen uppskattat om ni ville ha en podd utifrån det och hur vi som lättare blir objekt refererande kan hantera detta med hjälp av attraktionslagen.

  1. Hej Anna. SÅ glad jag blir att läsa ditt inlägg. Stort tack för att vi får vara med och förändra ditt liv i en för dig önskad riktning. Det känns stort. Kramar Lili

 4. TACK TACK FINA NI! jag är så tacksam för att ni tog upp min frågeställningar och generöst delade med er av både kunskap o av egna erfarenheter, jag har verkligen fått en 1.a hjälp verktygslåda för den nivå jag nu befinner mig i:) Eran podd är så värdefull för mig och med er kommer jag levla vidare, längtar redan efter nästa podd!

  Innerliga guldpåse attraktionskramar till er båda hälsningar Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *