Utbrändhet och attraktionslagen

I det här avsnittet pratar vi om utbrändhet, – ett hett ämne dessvärre, som vi vill ge ett lite annorlunda sätt att betrakta. För vad innebär, -och hur hanterar vi allt det som följer med en utbrändhet, när vi tittar på det ur ett energiperspektiv? Vad är det – i oss själva, som vi har allt att vinna på att bli medvetna om så vi kan börja tänka, -känna och handla på ett nytt sätt som stärker oss och leder oss i rätt riktning. Lili berättar varför hon blev utbränd för en massa år sedan och Vivi om varför hon inte tror att hon skulle hamna i farozonen… Vi pratar om tillagsandet som ofta hänger ihop med utbrändhet, om vad det är vi behöver förstå för att inte hamna i att hoppa över oss själva till förmån för alla andra hela tiden, och hur kan man vara en hjälpsam person utan att själv gå sönder? Detta och som vanligt, -mycket mer, pratar vi om i Attraktionslagen 2.0

Vi pratar även om vikten att rensa cashminnet inte bara på datorn, utan även oss själva och då vi båda gått (och regelbundet går) till varsin healer, vill vi dela med oss de personer som vi går till.

Vivi: Jag vill gärna rekommendera det otroligt duktiga mediet och healern Eva-Lena Rosencrantz. Läs mer om Eva-Lena här

Kom ihåg att hälsa från mig 🙂

Lili: Jag går till en fantastisk kvinna, – Silvi Varg som har sin praktik på Kungsgatan 37 och som även hon är väldigt medial och har en enorm bredd på sina behandlingar. Hit skickar jag ofta även mina klienter. Läs mer om Silvi här

Kom ihåg att hälsa från mig 🙂

Lili Öst – föreläsare, författare och coach möter Vivi Linde – medium och författare.

Vinjettmusik: En bra dag  (Text: Lili Öst, Musik: Lili Öst, Jocke Niehoff)

Hemsida – Attraktionslagen

Hemsida – Lili Öst

Podcast Vivi – Andligt & medialt

Blogg – Vivi Linde

Blogg – Lili Öst

Köp våra böcker här:

SÅ KLART!

Jag blir vad jag tänker/Lili Öst

Vivi Linde – adlibris

2 svar på ”Utbrändhet och attraktionslagen”

 1. TACK FÖR EN FANTASTISK PODD!!
  HADDE JAG FÅTT SÅ BRA VÄGLEDNING NÄR JAG SJÄLV BLEV UTBRÄND FÖR 30 ÅR SEDAN. SÅ KAN JAG GARANTERA ATT JAG HADE REST MIG BETYDLIGT SNABBARE. FÖR MIG TOG DET CA 10 ÅR INNAN JAG I STORT SETT HADE ÅTERHÄMTAT MIG.
  FICK INGEN VETTIG HJÄLP FRÅN VÅRDEN. SNARARE TVÄRTOM.
  NÄR JAG TILL SIST PÅ EGEN HAND INSÅG ATT JAG INTE KLARADE ATT TÄNKA EN ENDA POSITIV TANKE.
  SÅ FOKUSERADE JAG I STÄLLET PÅ ATT HELT SLUTA ATT TÄNKA.
  JAG FOKUSERADE ISTÄLLET PÅ VARJE ANDETAG.
  DETTA LEDDE TILL EN LÄKANDE PAUS.
  DET GÅR INTE ATT LÖSA PROBLEM MED EN TOTALT UTSLITEN HJÄRNA.
  JU MER MAN ÄLTAR JU MER SLITEN BLIR MAN, OCH JU DJUPARE GRÄVER MAN NER SIG.
  FÖR ATT SKAPA LITE GLÄDJE FÖR STUNDEN SÅ HYRDE JAG MASSOR AV KOMEDIER OCH FÅNGANDE FILMER.
  DET ÄR VIKTIGT ATT FYLLA PÅ NY INPUT.
  OCH I ÖVRIGT FOKUSERADE JAG PÅ ATT ANDAS.

  1. Hej Lisbeth. Tack för fina ord <3 Jag är så ledsen att det inte fanns ngn hjälp för dig när du så väl behövde den. Inte heller för mig när jag blev utbränd, så jag är glad att jag kan inspirera dig nu <3 ps. Att fokusera på andningen är ett mycket kraftfullt verktyg! BRA tänkt! hejja dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *