#100 Veckans gäst – Katrin Sandberg

⭐️ Avsnitt 100! Det känns stort att jag har lyckats podda 100 veckor utan uppehåll, med tanke på att jag spelar in podden, klipper podden och distribuerar podden helt själv. Nästa steg är att skaffa sponsorer – helt klart! 🙂

Idag är jag så otroligt glad att ha Katrin Sandberg som min 100 gäst. En av fyra grundare till Sveriges största kvinnliga nätverk 4 GOOD, jobbar som Storycoach och har alldeles nyss, – i hänryckningens tid, släppt boken Förundranseffekten tillsammans med journalisten Sara Hammarkrantz. Ett spännande samtal om vikten och vinsterna av att få in mer hänryckning i livet, om fokus, om alla hälsovinster förundran ger och om hur mycket rikare livet blir när man låter sig förundras… Happy listening!

Här hittar du Katrin:

Instagram @storycoachen

Zoom poddinspelning

Här hittar du mig:

Här hittar du mina böcker:

www.liliost.se

www.futurebook.se

Här hittar du mina böcker:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *