#200 Sista avsnittet – Veckans gäst Pa Neumüller – kortversion

Avnitt 200! Det är helt galet att tänka att jag har poddat i 200 veckor på raken. I lite drygt 3,5 år. Det ligger många timmar och mycket engagemang bakom dessa två hundra avsnitt, gjorda för DIG som lyssnat. Jag hoppas från djupet av mitt hjärta att jag har kunnat inte bara så ett frö i dig genom dessa, utan att du även lärt dig en massa om dig själv och ditt fokus. Kommer du in som ny lyssnare så vet du att du har 199 avsnitt till att lyssna på <3

Låt mig presentera en härlig och klok kär väninna till mig, Pa Neumüller. Gammal Tv och radioprofil tillika skådespelare, men som precis som jag sadlade om längs vägen, utbildade sig och började arbeta med att hjälpa människor att blomma och leda sig själva.

Häng med i vårat samtal som spänner mellan högt och lågt och där fullavsnittet som du når som Patreon är ett låååångt avsnitt späckat med klokskaper, då jag ville avsluta med att generöst dela med mig av viktiga tankar som kan hjälpa den som behöver att hitta modet att ta ett steg ut i det okända, precis som Pa gör just nu. Och modet att lämna något som fungerar, till förmån för något som får hjärtat att väckas på nytt (eller kanske för första gången…) Läs mer om hur du blir en Patreon på www.liliost.se/podcast

Happy listening och tack för mig – Med kärlek, er mest tillgivna och tacksamma Lili

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *