#126 veckans gäst – Victoria Boëthius, VD/en av ägarna till Quality Care – Vegatus

Idag har jag Victoria Boëthius som är en av ägarna tillika VD för Quality Care – Vegatus som gäst. De erbjuder sina kunder ett komplett koncept för hälsa och friskvård, med bl a sin stora hälsoundersökning. Det är ju självklart lättare att bota sjukdomar om man upptäcker dem tidigt. För hittar man sjukdomarna i tid kan de också åtgärdas i tid. Som del 2 av den stora hälsoundersökningen ska jag på MR röntgen idag, för att scanna av kroppen. Hoppas den visar att jag är lika frisk som alla blodprover jag tagit 🙂 Vi pratar bl a hälsa, rädsla, fokus och om det oerhört hemska som Victoria plötsligt drabbades av. Jag sätter självklart på mig mina SÅ KLART-glasögon och blandar in Attraktionslagen i samtalet. Detta och som vanligt mycket mer bjuder jag på i veckans podd. Happy listening!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *