#143 Veckans gäst – Annika Rosén

Den här veckan har jag glädjen att gästas av en av mina närmaste vänner, Annika Rosén. En helt fantastisk person som jag är så glad att jag fått lära känna. Hon arbetar som medial vägledare med ett starkt, innerligt och långvarigt förhållande till Tarotkorten vilka hjälper henne i sitt arbete. Med många år även inom hälsa och skönhet har hon den största delen av sitt yrkesverksamma liv arbetat för att hjälpa människor till holistisk hälsa. Hon leder resor till Italien, håller Tarotkurser och andra spännande grupper som hon berättar om i podden. Vi pratar kortens klokskap, medialitet, astrologi och mycket annat. Jag får dessutom Annika att göra en Tarotläggning på podden. Och WOW! SÅ spännande att se fortsättningen på detta… Happy listening!

Här når du Annika:

www.annikarosen.se

AKTUELLT:

Den 20/2 kl 10.30 har jag Attraktionslagen Powerwalk – ONLINE. Följ med var du än är på powerwalk med föreläsning, interaktion i breakoutrooms och möjlighet till frågor. Den 6/3 kl 10.30 leder jag Attraktionslagen Powerwalk IRL på Djurgården i Sthlm. Läs mer/boka på www.liliost.se/pa-gang

Här hittar du mig:

www.liliost.se

Här hittar du mina böcker:

Här hittar du mina böcker:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *