# 25 – Pengar, frekvenser, blockeringar och förhållningssätt

I dagens podd pratar jag pengar, förhållningssätt, blockeringar och frekvenslager och kanske kan detta bli en mega aha-upplevelse för dig som lyssnar?! Jag hoppas det, eftersom min intention som alltid är att få er att levla.

Jag berättar bl a om en spännande kvinna vid namn Christie Marie Sheldon som arbetar som energicoach och som arbetat one 2 one med över 25 000 klienter och flera hundra tusen personer online. Här hittar du länken till hennes kostandsfria masterclass som handlar om att lösa upp energiblockeringar. Jag pratar även om energiskalan nedan.

Emotionell energiskala

Som vanligt hittar du mig & mina böcker här:

Hemsida – Attraktionslagen

Här hittar du mina böcker:

SÅ KLART fanpage Facebook

Lili Öst – Changemaker

Jag blir vad jag tänker

8 svar på ”# 25 – Pengar, frekvenser, blockeringar och förhållningssätt”

 1. Hej

  Hittar inte länken du refererar till i podd avsnittet, var hittar jag den?

  Tack för goda råd … gillar att lyssna på dig

 2. Hej,
  nu har jag också letat, men hittar inte på länken! Blev ju så nyfiken, och det i kombination med sjukskrivning för skadad menisk, gör att jag har tiden att förkovra mig, så jag hoppas du kan vägleda.

  1. Hej Barbro. Länken ligger under HÄR i texten på hemsidan. Trycker man på HÄR kommer man in. Förmodligen har du inte klickat in dig vidare på överskriften, så du ser allt som står under detta avsnitt, för man ser att HÄR är markerat med en annan färg. Men för att göra det enkelt så lägger jag upp länken synlig även här 🙂 https://www.mindvalley.com/abundance/invite?utm_source=home_annoucement&utm_medium=library&utm_campaign=launch_ua_jan_2019&utm_content=announcment&_ga=2.247879751.1712536610.1546989494-1145258522.1533285789
   Lycka till <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *