Podden Attraktionslagen2.0

#83 Veckans avsnitt – Har du koll på dina viktigaste frågor gällande din kärleksrelation

Ibland får jag min inspiration på de mest oväntade ställen, som det som ledde till veckans avsnitt. Idag reflekterar jag över hur vi kommunicerar oss själva i vår relation, om vi vet vilka våra viktigaste frågor är som måste vara på plats för att vi ska kunna skapa en harmonisk relation, om vi har övat tillräckligt på att berätta våra behov och mycket annat. Så klart tittar jag på det genom mina SÅ KLART-glasögon genom vilka jag gifter ihop beteendevetenskapen med Attraktionslagen. Happy Listening!

Här hittar du mig:

Här hittar du mina böcker:

www.liliost.se

www.futurebook.se

Här hittar du mina böcker:

2 reaktioner till “#83 Veckans avsnitt – Har du koll på dina viktigaste frågor gällande din kärleksrelation”

  1. Hej! Jag har en fråga som jag brottas dagligdags med. Jag har levt ett liv som jag i dag ångrar. Inget kriminellt alls men saker har hänt i mitt liv som både är självförvållat och inte självförvållat och som påverkat hela mitt liv. Omognad, konkurs, sjukdom, barnlöshet. Nu i dag som 50 plussare försöker jag se livet från den ljusa sidan men det är stundtals mycket svårt då livet jag lever i dag färgas av mitt tidigare liv. Jag anstränger mig för att leva i nuet men det är svårt att fylla guldpåsen. Hur kan man tänka? Det kan gå någon dag då det känns som livet går min väg och jag känner inombords att jag levlat men så kommer tankarna på var jag befinner mig i livet och varför och då levlar jag ner direkt. Hur kan man tänka? Tack för ett helt underbart program. Jag lyssnar varje gång och dina ord går rakt in i hjärtat.

    1. Hej Marie. Tack för din fråga <3 Jag förstår att det är en utmaning för dig. Jag tar upp detta i nästa veckas avsnitt. Och hoppas att jag kan ge dig en kärleksfull knuff i rätt riktning. Tack för att du lyssnar. Varma kramar Lili

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.