#90 Livecoaching “Jenny” Uppstart – Inför Steg 1

Idag drar jag igång livecoaching med modiga Jenny (fingerat namn) som går igenom min onlinekurs Ta kontroll över ditt liv med SÅ KLART-metoden. En kurs i 8 steg, som du kan gå samtidigt med Jenny för att få tankeinspiration som kan hjälpa Dig precis som jag hjälper Jenny, att komma ännu djupare med din transformation. Är du inte sugen på att göra kursen själv, kan du bara hänga med och lyssna, för som vanligt handlar det om livet genom ett par SÅ KLART-glasögon, där jag blandar Attraktionslagen och beteendevetenskapen. Och i det mötet skapas ren magi! Happy listening!

👇 👇 👇 👇

Du hittar kursen HÄR

Här hittar du mig:

Här hittar du mina böcker:

www.liliost.se

www.futurebook.se

Här hittar du mina böcker:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *