#98 Livecoaching med Jenny. Steg 8 i SÅ KLART-metoden

Nu har vi kommit fram till SÅ KLART-metodens 8:e steg i min onlinekurs Ta kontroll över ditt liv med SÅ KLART-metoden, som jag i 8 veckor kört livecoaching/föreläsning med/för “Jenny” I steg 8 är det dags att med allt det man lärt sig genom kursen, att skapa sin Visionboard 2.0 där man både sätter an sina drömmar och samtidigt även gör en actionplan. Är du nyfiken på vad som skulle kunna hända i DITT liv, om du gjorde samma resa som Jenny hittar du kursen nedan

Här hittar du min onlinekurs:

Ta kontroll över ditt liv med SÅ KLART-metoden

Erbjudande Juni:

⭐️ CORONAERBJUDANDE JUNI⭐️ Gå 4 betala för 3 Under juni 2020 får du fyra timmars coaching till priset av tre. Vid intresse, maila mig

Här hittar du mig:

Här hittar du mina böcker:

www.liliost.se

www.futurebook.se

Här hittar du mina böcker:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *