Attraktionslagen – Vårt livsöde och det förutbestämda ödet

Vivi svarar bl.a. på lyssnarfrågan “Hur fungerar attraktionslagen med det förutbestämda ödet och andra sidan”. Kan vi förändra vårt öde?

Vi pratar även om våra ödespunkter i livet och hur de bär våra konsekvenser av vad vi har attraherat in i vårt liv, samt hur vi väljer vår väg.

Vi pratar även om varför man går till ett medium och det högre syftet.

Vivi berättar även hur hon började sin mediumbana och om hur våra nära och kära hjälper oss från andra sidan.

Lili Öst – föreläsare, författare och coach möter Vivi Linde – medium och författare.

Vinjettmusik: En bra dag  (Text: Lili Öst, Musik: Lili Öst, Jocke Niehoff)

Hemsida – Attraktionslagen

Hemsida – Lili Öst

Podcast Vivi – Andligt & medialt

Blogg – Vivi Linde

Blogg – Lili Öst

Köp våra böcker här:

SÅ KLART!

Jag blir vad jag tänker/Lili Öst

Vivi Linde – adlibris

4 svar på ”Attraktionslagen – Vårt livsöde och det förutbestämda ödet”

  1. Vilken superpodd och vilket superavsnitt!! Lyssnar på det för tredje gången nu. 😊 Podden är så proffsig, lärorik, spännande och hyperintressant. Tack universum för att jag hittade hit. Har precis beställt Vivi´s bok som julklappar till familjen. Kram från mig

  2. Så intressant avsnitt! Kände igen mig i så mycket. Tänk att det skulle ta 47 år för mig att inse vad jag behöver göra och se de mönster jag hamnat i. Nu sedan några månader jobbar jag mycket med mig själv, tror nästan jag är kär i mig själv nu för tiden…så känns det i alla fall. Jag går på Kbt, använder mig av attraktionslagen, har varit på healing, läser, lyssnar, varit på kurser, föreläsningar, mediterar osv. Vaknar jag och känner att det känns motigt så lyssnar eller ser jag på något som vänder tankarna, ex. Vis finsk disco på youtube. Den får mig att skratta och känslan blir helt annorlunda.
    Efter att jag börjat med allt så märker jag också att jag drar till mig mera positivt. Ibland är det som att människor dras till mig och vill umgås, prata och göra saker. Känner mig lite småpoppis. 😁
    De sista månaderna har varit de värsta men också de bästa i mitt liv!
    Tack för attraktionslagen, andligheten och alla änglar!

    1. Va härligt att höra Marianne. Det är förmodligen nu som du är på rätt plats i livet och kan ta till dig informationen och inspirationen som skapar dina nyvunna insikter som leder i en önskad riktning 🙂 Good 4 You!! Lycka till framgent <3 kram Lili

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *