Guldpåse vs Bajspåse och hur vi utifrån dem attraherar i våra liv. Vi pratar även om vinsten med att älta.

Idag så pratar vi guldpåse vs bajspåse och om hur vi utifrån dem manifesterar i våra liv samt om fördelen med att faktiskt älta. Vi tar även upp släktskapet mellan tankar och känslor och hur negativa tankar skapar negativt flöde. Vi ger även tips på hur du kan bryta dina tankemönster så du börjar attrahera positivit samt hur man kan göra för att starta dagen i en högre frekvens.

Lili Öst – föreläsare, författare och coach möter Vivi Linde – medium och författare.

(Text: Lili Öst, Musik: Lili Öst, Jocke Niehoff)

Hemsida – Attraktionslagen

Hemsida – Lili Öst

Podcast Vivi – Andligt & medialt

Blogg – Vivi Linde

Blogg – Lili Öst

Köp våra böcker här:

SÅ KLART!

Jag blir vad jag tänker/Lili Öst

Vivi Linde – adlibris

3 svar på ”Guldpåse vs Bajspåse och hur vi utifrån dem attraherar i våra liv. Vi pratar även om vinsten med att älta.”

  1. Tack för dessa poddar! Jag tar till mig kunskapen och har fattat mikrokosmos och makrokosmos. Jag har fått bevis på det. Nu lär jag mig. Tänker på guldpåsen varje kväll och även under dagen. Så lärorikt! Även att man ska räkna för att neutralisera innan man går upp i positiv frekvens. Funkar ALLA gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *