Lär dig att affirmera rätt så att du kan manifestera/Attraktionslagen och magi

I detta avsnittet tar vi upp ämnen som:

Hur ska man göra för att en affirmation ska få bästa effekt
Det första steget man måste göra för att kunna affirmera rätt.
Vilket är det vanligaste felet man gör.
Vikten av att arbeta med sina känslor.
Hur implementerar man nya sanningar
Har skapas flow
Hur bör en fungerande affirmation vara sammansatt
finns det lättare och svårare affirmationer.
Problemet med att gå ifrån negativt flow till ett positivt
De omedvetna processerna
Sen avslutar vi med magi och attraktionslagen

Här kommer min schematiska bild över hur flow skapas. Dessvärre vill inte wordpress skapa bra kvalitet av mina powepointbilder, så jag lägger denna även på vår Facebooksida, där du får en klarare bild 🙂

Men det jag vill göra dig medveten om är att det är täta skott mellan de blå pilarna som går från de röda och gröna bollarna tillbaka till den blå. Du kan alltså inte bryta ett negativ flow genom att bara hoppa från de röda bollarna till de gröna, – du behöver tillbaka till den stora blå bollen och förändra det som står där för att byta riktning … Hoppas du ser det lika tydligt som jag <3 Kram Lili

Kram Vivi & Lili

Hemsida – Attraktionslagen

Facebooksida – Attraktionslagen 2.0

Hemsida – Lili Öst

Podcast Vivi – Andligt & medialt

Blogg – Vivi Linde

Blogg – Lili Öst

Köp våra böcker här:

SÅ KLART! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team

Jag blir vad jag tänker/Lili Öst

Vivi Linde – adlibris

6 svar på ”Lär dig att affirmera rätt så att du kan manifestera/Attraktionslagen och magi”

 1. Himmel å Pannkaka först nu när jag hört detta förstår jag varför min önskan gick i uppfyllelse för ca 10 år sen..en önskan som verkade stört omöjlig..när jag gick från arbetet den dagen så gjorde jag just en affirmation på denna önskan och det hände på kvällen å för att göra en lång Historia kort så var det så världsligt som att träffa en världsstjärna som jag beundrat mycket i många många år. Som var i Trollhättan och spelade in en film här i Sverige..Jag lade en film som han gjort på journalvagnen innan jag gick hem å sa till mina arbetskamrater den här mannen skall jag träffa ikväll..sure sa dom..men det som hände var att jag just var aktiv själv i det skeendet..jo jag träffade honom och har träffat honom tre gånger nu ..senast för tre år sen..och vi tillbringade en hel kväll ihop..världsligt jag vet ..men det hände ju iallafall. Men vad jag inte förstått riktigt är att jag var delaktig i min affirmation..ja så kan det bli minsann 🙂 ha det gott Vivi å Lili 🙂

 2. Ni är fullkomligt underbara och jag kan inte med tillräckligt många ord beskriva hur mycket ni hjälpt mig den senaste tiden.
  Jag har varit så långt nere i bajspåsen att jag ett tag inte trodde jag någonsin skulle ta mig därifrån.
  Men ett steg i taget, medvetna väl, ändra mitt sätt att tänka och känna när jag kommer på mig själv och med er i ryggen (kommit på mig själv att sjunga podcastlåten när jag är ute och kör bil 😊) så ska jag fixa detta, så tack ❤

  Jag har en fråga om karma och attraktionslagen….och tog ni upp detta i avsnittet om attraktionslagen, karma och de 10 livstillstånden så my bad då lyssnar jag på det avsnittet igen 😊

  Vad betyder det att man har mycket karma tillsammans med någon annan? (Man kunde tydligen se detta i horoskop) Positivt och Negativt!? Och kan man med hjälp av attraktionslagen förbättra ett negativt karma tillsammans med någon och bibehålla en god karma med någon annan med hjälp av attraktionslagen?

  Kramar

  1. Hej Hanna. Tack fina du för dina varma ord. De plockar jag raskt ned i min guldpåse. SÅ glad att det vi gör, har hjälpt dig att vända dig själv i rätt riktning.
   Det här med Karma är ju Vivis expertisområde, så jag lämnar frågan i hennes trygga händer, men ville bara säga Heja dig, fortsätt på din inslagna väg och lycka till. Kramar Lili

 3. Hej!
  Jag har några frågor angående attraktionslagen.
  De frågeställningar jag funderar över har jag vid något tillfälle upplevt, vissa upprepade gånger. Jag har hittills inte funnit något svar på dem, och skulle därför bli tacksam om ni kan besvara dem i er podd.

  1 Attraktionslagen svarar på vårt känslofokus, oavsett om det är possetivt eller negativt. Det man fokuserar på manifisteras i den verkliga världen. Om man förväntar sig possetivt resultat kommer bra saker att inträffa, och tvärtom. Man kan få ett negativt resultat, om man tänker possetivt men i grund och botten tvivlar på att det ska gå väge. Men hur kan det komma sig att även om man förväntar sig ett negativt resultat, och under en period ständigt jobbar med bajspåsen, hur kan det då inträffa possetivt händelser då och då, trots att man befinner sig på en låg frekvens? Är det bara en slump?
  2 Ibland tänker man spontant en tanke i förbifarten ( något som man skulle vilja att inträffar) som man för ett ögonblick tydligt ser framför sig innan tanken svävar iväg. Hur kan tanken manifisteras även om man kanske för tillfället befann sig i en låg frekvens, och tanken egentligen inte var något man överhuvudtaget funderade vidare över i mer än några sekunder?
  3 Om man affirmerar något och får ett negativt resultat, kan det vara så att ens inre värld sett in i framtiden och sett att afirmstionen kommer slå in, det är därför man affirmerar den. Kan det negativa resultatet bero på att vissa saker måste inträffa innan drömmen slår in? Alltså att den ska slå in, men att man först måste gå igenom en del saker som man ännu inte gått igenom och det var därför man fick ett negativt resultat vid just det här försöket?
  4Är ens tillvaro som ett prov? Att om man genomgår vissa saker som är negativa kommer man när de tar slut uppleva en lättnad och undermedvetet vara mer possetivt inställd till den nya situationen ( som inte innehåller det jobbiga man just erfarat) och därmed automatisk höja sin frekvens och attrahera bra saker? Som att Universum vill förverkliga en av ens livdrömmar, tar den energi från de små, bra vardagliga sakerna och trycker ihop glädjen till en stor lyckosam händelse. Och när det inträffar upplever man att allt går dåligt och mår värre än någonsin, och när man klarat sig igenom problemen kommer all lycka man varit utan under en period tillbaka?

  PS. Jag älskar er podd, den är så intressant och får en att förstå hur man kan lösa svåra utmaningar genom att börja med sig själv.

 4. Hej!
  Jag sitter fast i ett mönster om att jag inte få lov att tjäna pengar någon troligen från förr som sagt något men hur blir man av med mönstret? Jag har rensat och försökt att bygga upp mitt självvärde och självförtroende men efter ca 8 år nu börjar jag att tappa tron på att jag någonsin kommer att lösa denna gåta så jag kan få ekonomisk stabilitet efter som jag är arbetslös och bor själv med min son så känns det tungt, men tack för eran inspiration.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *