Relationer, frekvenser och känslofokus

Förstår vi mer om våra relationer när vi pratar om relationer och frekvenser och attraktionslagen i samma andetag? Ja, vi tänker att man helt klart får en större förståelse för hur man hamnat där man hamnat och varför vissa relationer fungerar kalas och ger oss energi, medan andra fullständigt dränerar oss och aldrig tycks fungera på ett sätt som kan få oss att leva i en hög positiv frekvens. Och varför har vi då allt att vinna på att höja vår frekvens? Detta och mycket mer får du höra om i detta avsnitt!

I detta avsnitt kommer du höra Lili prata om en meditation på youtube som hon startar dagen med just nu och en spännande kvinna vid namn Christie Marie Sheldon som just pratar om frekvenshöjningar och självhealing. Mer info om detta hittar du via länkarna.

Lili Öst – föreläsare, författare och coach möter Vivi Linde – medium och författare.

Vinjettmusik: En bra dag  (Text: Lili Öst, Musik: Lili Öst, Jocke Niehoff)

https://www.youtube.com/watch?v=CuM678WXs0c

https://www.youtube.com/watch?v=k6Xv_yUpvag

Hemsida – Attraktionslagen

Hemsida – Lili Öst

Podcast Vivi – Andligt & medialt

Blogg – Vivi Linde

Blogg – Lili Öst

Köp våra böcker här:

SÅ KLART!

Jag blir vad jag tänker/Lili Öst

Vivi Linde – adlibris

8 svar på ”Relationer, frekvenser och känslofokus”

  1. Va härligt att höra Sandra. Jag vet ju inte riktigt om det bara är du 🙂 men vi tar till oss din reflektion. Vi sitter ju inte i en studio oh spelar in, så ljudet kan helt klart förbättras!

 1. Inspireras mycket av er podd och känner lust att förändra mitt fokus. Har dock svårt att förstå hur jag ska börja. Ni pratar ju mycket om hur man lätt fastnar i negativt flow och ni drar flera exempel på hur man INTE ska vara. Jag väntar hela tiden på lösningarna, hur ska jag göra för att ta mig ur det negativa? Vore glad om ni kunde ge fler verktyg till att ta sig ut det negativa tankesättet när ni tar upp ettt ämne.
  Uppskattar Lilis tips i slutet av varje podd. Men gärna mer instruktioner och tips på hur man istället ska börja tänka.
  Kärlek. Solan

  1. Hej Solan. Tack för feedback 🙂 Vi tar detta med oss till nästa omgång när vi spelar in, så stay tuned så blir det handfasta tips framöver 🙂 Kram Lili

 2. Tack! 🙂 och hur man ska kunna släppa en ex-partner som fortfarande finns i ens liv och som man har väldigt starka men smärtsamma band till? (det kan ju höra ihop med att man fortsätter att vara singel, tänker jag).
  Glömde också att säga att er podd är super! 🙂
  Namaste

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *