#186 Veckans gäst – Malin Rosén

Finaste Malin som driver podden Drivkraften sedan 2016 har haft mig som gäst inte en utan två gånger i sin podd och idag är jag SÅ glad att ha henne i min.

Föreläsare, certifierad coach, samtalsterapeut med inriktning på ätstörningar och missbruksproblematik. Och självklart podcaster.

När Malin delar med sig av sin egen resa med matmissbruk och förtvinad livslust och jag frågar henne vad det var som hon tror var det som la grunden för hennes ätstörningar, så svarar hon ” Min strävan att passa in, var större än att må bra”. Jag tror SÅ många kan relatera till den oerhört sorgliga utgångspunkten…

Malin delar med sig av sin resa och berättar vad som ledde fram till boken Från dödstankar – till livsglädje. Hon berättar om sina insikter om vad som händer när man vågar möta sina känslor istället för att rymma ifrån dem. Vi pratar om det egna ansvaret, om att äga frågan, och vad som händer när vi lägger ansvaret utanför oss själva. Om att lyssna på intuitionen, att flytta fokus från hjärnan till hjärnan och hjärtat simultant. Att våga gå emot sina rädslor och ha tillit till att vägen oftast kommer till oss under vägen. Detta och mycket mer bjuder vi på i veckans avsnitt. Happy listening!

Här hittar du Malin:

www.drivkraften.com

Här hittar du mig:

www.liliost.se

www.futurebook.se

Här hittar du mina böcker:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *