#52 PODDENS ETTÅRSDAG 🎁Intentionens kraft

HELT galet! Idag har jag drivit podden i ett Ă„r! Var tog det Ă„ret vĂ€gen? NĂ€r jag startade podden med Vivi Linde förra sommaren, hade jag ingen aning om att jag ett Ă„r senare fortfarande skulle driva podden, att jag skulle ta över den sjĂ€lv vid Ă„rsskiftet, börja bjuda in spĂ€nnande gĂ€ster, eller hur mycket arbete som krĂ€vs för att sjĂ€lv hitta Ă€mnen, gĂ€ster, spela in, klippa, skapa jinglar och allt annat som hör till att driva en podd… Men jag skulle inte vilja vara av med en sekunds poddande under detta Ă„r! Jag har Ă€lskat varje sekund! Och jag gĂ„r lika inspirerat in i sĂ€song tvĂ„ och hoppas att du fortsĂ€tter att följa mig pĂ„ denna spĂ€nnande utvecklingsresa!! Idag handlar det om intentionens kraft och det hĂ€r Ă€r nĂ„got som jag kommer att sĂ€tta mig in i pĂ„ ett Ă€nnu djupare plan framöver för att kunna dela med mig av det till dig som lyssnare pĂ„ ett gripbart sĂ€tt som Ă€r applicerbart i vĂ„rt vardagliga liv.

Gruppcoachingskursen drar igÄng den 6/8

Skapa ditt bÀsta liv!

HÀr lÀser du mer/anmÀler dig

Lynne Mc Taggart

GÄ gÀrna in och sök pÄ Lynne Mc Taggart pÄ Youtube, som Àr en otroligt spÀnnande kvinna. HÀr nedan har du nÄgra lÀnkar till intressanta klipp.

The intention experiment

The power of eight

I samtal med Dr Joe Dispenza

Lynne Mac Taggarts gratis minikurs

HĂ€r hittar du mig:

HÀr hittar du mina böcker:

www.liliost.se

www.futurebook.se

HÀr hittar du mina böcker:

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *