#93 Livecoaching med Jenny Steg 3 i SÅ KLART-metoden

Nu har vi kommit fram till steg tre av åtta som handlar om vår interaktion med Attraktionslagen i SÅ KLART-metoden. I den här serien av nio avsnitt följer jag “Jenny” när hon gör min onlinekurs Ta kontroll över ditt liv med SÅ KLART-metoden. Man kan säga att jag gör en blandning mellan coaching och föreläsning. I det tredje steget brukar de allra flesta av mina kursdeltagare och klienter få en massa insikter och aha-upplevelser när de plötsligt ser saker på ett SÅ mycket klarare sätt. Vilket händer när man blandar Attraktionslagen och beteendevetenskapen. Happy listening!

Vill du också gå kursen:

Blir du nyfiken på onlinekursen Ta kontroll över ditt liv med SÅ KLART-metoden hittar du den HÄR

Rabatt på kursen:

CORONAERBJUDANDE: Under april och maj får du 50% på coaching när du köper min onlinekurs. Vid intresse maila mig: lili@liliost.se

Här hittar du mig:

Här hittar du mina böcker:

www.liliost.se

www.futurebook.se

Här hittar du mina böcker:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *