#94 Livecoaching med Jenny. Steg 4 i SÅ KLART-metoden

I det här poddavsnittet har vi kommit fram till steg 4 av SÅ KLART-metodens 8 steg, där jag livecoachar/föreläser “Jenny” som går min onlinekurs Ta kontroll över ditt liv med SÅ KLART-metoden. Nu, efter bara fyra veckor, har det börjat hända märkbara förändringar i Jennys sätt att tänka, fokusera och förhålla sig, enligt henne själv. Insikterna duggar tätt och känslan av att “äga frågan” börjar dyka upp i henne vilket skapar en enorm skillnad i hennes sätt att tänka framförallt om det som inte hittills fungerat, som hon nu känner att hon vill ta tag i, istället för att bara acceptera det som ett statiskt läge. När vi vänder blicken inåt, börjar spräcka våra negativa mönster och blir medveten om hur vi hela tiden interagerar med Attraktionslagen, kan vi – på riktigt skapa en positiv transformation av vårt liv på de punkter som det inte fungerar. Vill du också ge dig själv möjligheten att “levla upp” ditt liv precis som Jenny, hittar du min onlinekurs nedan

👇 👇 👇 👇

HÄR hittar du kursen

Erbjudande:

⭐️ CORONAERBJUDANDE:⭐️ Under hela maj 2020 får du 50% rabatt på personlig coaching när du köper min onlinekurs Ta kontroll över ditt liv med SÅ KLART-metoden. Vid intresse, maila mig. lili@liliost.se

Här hittar du mig:

Här hittar du mina böcker:

www.liliost.se

www.futurebook.se

Här hittar du mina böcker:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *