Attraktionslagen och energitjuvar. Hur ska man hantera människor som tar för mycket energi?

Idag pratar vi om energitjuvar och här är några av ämnena som kommer upp:
Olika typer av energitjuvar och hur det påverkar oss.
Den egna delaktighet om man har energitjuvar i sitt liv.
Vad händer om energitjuven är du själv? Och hur ska man förstå att man är sin egen energitjuv.
Martyren som energitjuv och betydelsen av att ha koll på sina inre dialoger.
Vem är JAG i mina relationer, hur vi speglar oss i dem vi möter.
Hur ska man hantera gamla relationer som är svåra att släppa och som inte längre ger något.
Hur förhåller jag mig till energitjuvar på jobbet.

Kramar Lili & Vivi

Lili Öst – föreläsare, författare och coach möter Vivi Linde – medium och författare.

Vinjettmusik: En bra dag  (Text: Lili Öst, Musik: Lili Öst, Jocke Niehoff)

Hemsida – Attraktionslagen

Facebooksida – Attraktionslagen 2.0

Hemsida – Lili Öst

Podcast Vivi – Andligt & medialt

Blogg – Vivi Linde

Blogg – Lili Öst

Köp våra böcker här:

SÅ KLART!

Jag blir vad jag tänker/Lili Öst

Vivi Linde – adlibris

Ett svar på ”Attraktionslagen och energitjuvar. Hur ska man hantera människor som tar för mycket energi?”

  1. Hej,
    Ni har en fantastisk podd som är så inspirerande. I mitt liv försöker jag få ihop allt som jag tror på till en helhet och där är ni till stor hjälp.Men har en stor sorg och vet inte hur jag förhåller mig till det;Vivi lämnade sin alkoholist men nu är det mitt vuxna barn som är missbrukare,Jag sätter gränser men kan inte bryta helt.Hon försöker ju på sitt sätt..o lyssnar bl a på er podd ,så hon är oxå ganska andligt medveten.Hon bor ej hemma.
    Det tar ändå väldigt mycket,oro,sorg,energi men mitt hopp o kärlek finns där ngn stans.Har blivit mkt bättre på att inte älta o har tillit men så händer det ngt..Hur förhåller jag mig till detta o hur hjälper jag henne på allra bästa sätt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *