Attraktionslagen – Lyssnarfrågor om negativt flow, när man halkar tillbaka i negativa tankar och den inre kampen

Lyssnarfrågor:

 • Hur ska jag ta mig ur mitt negativa flow och finns det några verktyg man att använda?
 • Hur ska man förhålla sig när man halkar tillbaka i gamla negativa tankar?
 • Fördjupning om den inre kampen. Hur tar man sig ur en låst situation när man kommit till insikt om den?

Frågeställningar som dyker upp:
Vikten av att skriva ner det som sker för att kunna överblicka våra förändringar.
Vikten att fråga sig vad man fokuserar på.
Vikten av självkännedom för att attrahera rätt.
Dilemmat när vi fokusera på det vi vill släppa eller komma ifrån.
Vad det innebär att vara till, – eller från orienterad.
Hur man kan skapa nya resultat

Här har ni de utlovade 8 stegen till positivt fokus.

https://www.facebook.com/attraktionslagen2.0/photos/pcb.475242562982567/475242116315945/?type=3&theater

Kram Lili & Vivi

Lili Öst – föreläsare, författare och coach möter Vivi Linde – medium och författare.

Vinjettmusik: En bra dag  (Text: Lili Öst, Musik: Lili Öst, Jocke Niehoff)

Hemsida – Attraktionslagen

Facebooksida – Attraktionslagen 2.0

Hemsida – Lili Öst

Podcast Vivi – Andligt & medialt

Blogg – Vivi Linde

Blogg – Lili Öst

Köp våra böcker här:

SÅ KLART!

Jag blir vad jag tänker/Lili Öst

Vivi Linde – adlibris

5 svar på ”Attraktionslagen – Lyssnarfrågor om negativt flow, när man halkar tillbaka i negativa tankar och den inre kampen”

 1. Hej🤗
  Är som vi alla lite ”tilltufsad” av livet.Kan genom eran pod få bekräftelse på att jag är på mycket god väg (ny väg)genom livet utifrån Attraktionslagen.Det ger sån positiv energi.Kort sammanfattning:Bra grund att stå på,trygg uppväxt,som 16 åring träffar jag min livskärlek,vårt barn växer upp och hamnar i missbruk psykisk ohälsa och jag är i medberoende träsket,vi skiljer oss efter 30 år,5år senare vågar prova och släppa in en ny man och kärlek i mitt hjärta,Hade en god känsla i magen fram till för ca 1månad sedan,Ett för mig överraskande samtal att inte mannen hade rätt känsla för mig och inte vill fortsätta relationen mer.Ett lite abrupt sätt att avsluta en relation,och min sanna tanke är att jag absolut accepterar att han inte tror på vår relation, men att genom sms och ett kort samtal avsluta, kändes ”snopet”och faktiskt sårade mig mest.
  Focuserar nu på att läsa en distansutbildning,och eftersom jag är rädd för teknik och uppkopplingar mot nätet så är podden en bra start, även i skrivande stund stirrar jag stinnt på ett paket innehållande en router som jag ska installera och ett mobilt nätverk, ska under dagen kopplas upp av mig Maria.Är mer bekväm med att jobba med människor i det verkliga livet.
  Men jag ser framför mig nu Maria 2.0.
  Kram till er båda och återigen,Tack för era kloka och intressanta resonemang kring en ständigt utvecklande/Lärande process som det här livet har att erbjuda💕
  (kan känna tacksamhet över att relationen är över innan vi hamnat i ett sambo läge osv. Samtidigt känna glädje över att jag fått uppleva så mycket roligt och nya erfarenheter med den här mannen, har ju inte provat på så många manliga relationer i mitt liv☺️)

 2. Så otroligt bra inlägg. Älskar det med Attraktionslagen att stå i skiten men inte ta den. Följa sitt hjärtas väg och affimera dit man vill i sitt liv. Njuta av och fira små etapper på vägen. Helt underbart podd avsnitt. Tack det gav mig styrka att fortsätta. Jag har inte nått Nice som mål men resan har börjat. Tack Kramar

 3. Hej tjejer… lyssnat på den inre kampen idag. Har en fråga till er som ni kanske vill ta upp… har skrivit ett hyresavtal med en äldre herre. I hyran. ingår vatten och avlopp. Nu har han flaggat för att han kommer att höja hyran. Han ska då lägga på tömning av tanken. Det här blir fel i huvudet på mig och det skapar en känsla av otrygghet. Även om jag vet att avtalet gäller så är det ingen rolig situation. Jag tänker ibland att den dagen han tänker göra det så får jag påpeka avtalet. Hur ska jag tänka/göra i den här situationen?

  1. Hej Suzanne. Det var en spännande fråga 🙂 Jag tänker så här. Hör av dig till hyresgästföreningen och kolla med dem. I mitt huvud kan man inte bara ändra ett avtal, men jag kanske inte har rätt, så kolla med ngn som vet. Mitt enda råd till dig är, – låna inte bekymmer från morgondagen!!! Kram Lili

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *