Attraktionslagen och förändring, hänger de ihop?

Dagens poddavsnitt är ett spännande avsnitt om vårt förhållningssätt till förändring. Om man tittar på förändring rent generellt, kan bestående förändring ske på utsidan om man inte först gör en förändring på insidan? Hur funkar vårt förhållningssätt till förändring om man tittar på det genom attraktionslagen glasögon? Vad kommer hända i ditt liv, om du inte kickar in och hjälper dig själv att levla? Är du nöjd där du är just nu? Om du tittar på ditt liv – generellt de sista tre åren, avancerar du livet i en önskad riktning, står du och stampar eller är det till och med så att du känner att det går åt fel håll? Vi hoppas att vi kan ge dig några viktiga insikter på vägen genom detta avsnitt 🙂 Happy listening <3

Kram Lili & Vivi

Lili Öst – föreläsare, författare och coach möter Vivi Linde – medium och författare.

Vinjettmusik: En bra dag  (Text: Lili Öst, Musik: Lili Öst, Jocke Niehoff)

Hemsida – Attraktionslagen

Facebooksida – Attraktionslagen 2.0

Hemsida – Lili Öst

Podcast Vivi – Andligt & medialt

Blogg – Vivi Linde

Blogg – Lili Öst

Köp våra böcker här:

SÅ KLART!

Jag blir vad jag tänker/Lili Öst

Vivi Linde – adlibris

Ett svar på ”Attraktionslagen och förändring, hänger de ihop?”

  1. Hej Fantastiska ni:):)
    jag är så tacksam för eran podd den ger mig pusselbitar o vägledning att ta tag i mitt rattlösa liv. ingen trygghet, bekräftelse mm på “trappan” som lett till please disease, duktig flicka höjda mål hela tiden och dålig självbild, självkärlek, så jag har blivit min största energitjuv med självförbråelse …utmattning, ångest, stress depression oro i stora delar av mitt liv och irrat runt där, MEN så har jag lyssnat o läst dina böcker Lili och lyssnat på eran podd och förstår redan så mkt om mitt irrande jag är super motiverad att lämna detta bakom mig och jobba med attraktionslagen. Min fråga till er är: jag minns en kommentar Lili sa i förra avsnittet. När man gör en förändring mot positivt med ngt som har gått på autopilot i negriktning så länge det förändringsarbetet tar tid så skjut dig själv inte i huvudet . Min fråga är till er handlar om accepterandet och förlåtelse både till sig själv o andra hur möter man det, önskar ni tar fram verktygslådan och berättar om den Läkningsprocessen. Tacksam för er podd. Tillsammans gör vi världen vackrare. TACK Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *