#153 Attraktionslagen på jobbet – Veckans gäst Antoni Lacinai

I detta avsnitt av Attraktionslagen på jobbet har jag glädjen att ha min föreläsningskollega från Talarföreningen NSA med mig i podden, i ett spännande samtal med stor bredd. Härliga metaforer berörs som t ex “spelar medarbetare och chefer i företaget i samma tonart?” Vad händer när det lyser rött i hjärnan? Om svårigheten att skapa förändring när kulturen är starkare än strategin.Om hur viktigt det är som chef och ledare att vara kongruent med det man säger, den man är och det man gör. Vi pratar om vad kommunikation egentligen innebär och vad som händer rent energimässigt när majoriteten i företaget fastnat i gnällhörnan. Varför konflikter egentligen är bra, om vinsten att rikta spotlighten på det man vill nå inte det man vill komma ifrån och som vanligt – mycket annat! Happy listening!

Här hittar du Antoni:

lacinai.se

Här hittar du mig:

www.liliost.se

Här hittar du mina böcker:

Här hittar du mina böcker:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *