#169 My story – Marika Jonmar

I dagens avsnitt möter jag Marina Jonmar, en av två ägare till personutvecklings- och ledarutvecklingsföretaget Ninfea. Vi pratar bl a om deras vision (som jag helt delar) om att göra arbetsplatsen till en lyckoplats.Om drivkrafter och vinnande team. Hur vi kan hjälpa varandra att vara vårt bästa jag, och hur man faktiskt kan förändra känslan för det man jobbar med – utan att byta jobb! Marika delar med sig av sin egen resa om hur hon lyckades gå från prestationsfokus och kamp – till att våga gå sin egen väg och vad den vägen har innefattat. Vi pratar relationer – både kärleksrelationen såväl som den vi har till oss själva och andra – och som vanligt mycket mer! Happy listening!

Här hittar du Marika:

Vill du komma i kontakt med Marika hittar du henne på www.ninfea.se

Här hittar du mig:

www.liliost.se

Här hittar du mina böcker:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *