#28 Veckans gäst – Maria Barat

I december förra året gästade jag lungcancerpodden och träffade fantastiska Maria Barat som är ett levande bevis på en enorm viljepower, stark dedication till uppgiften, mod och medvetenhet om den egna healingkraften. Maria blev diagnostiserad för lungcancer för snart 10 år sedan, en diagnos hon vägrade att acceptera som slutet på hennes saga även om den började sprida sig. Hon vågade kombinera traditionell medicin med alternativ och även om kroppen fått vissa utmaningar på vägen, är hon idag frisk. Med Bicram yoga håller hon sig smärtfri trots att flera läkare hävdade med bestämdhet att hon skulle behöva gå på morfin i resten av sitt liv … Idag pratar vi att våga gå sin egen väg, att lita på sin magkänsla, vikten av att välja sitt fokus, cancer, attraktionslagen, dejting, resultat av negativt självprat och mycket mycket annat. Möt denna varma, starka, modiga kvinna som bevisat sin inre och yttre styrka igen och igen. Tillsammans med Yann Fränkel driver hon Lundcancerpodden och sprider kunskap, forskning, inspiration och hopp. Happy listening! Kram Lili

Maria Barat

Här hittar du Maria

www.lungcancerpodden.se

mariabarat@live.se

Instagram @canceryogini

Här hittar du mig & mina böcker:

Här hittar du mina böcker:

www.liliost.se

www.futurebook.se

SÅ KLART! Fanpage Facebook

SÅ KLART! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team

Jag blir vad jag tänker

2 svar på ”#28 Veckans gäst – Maria Barat”

  1. Hej! Jag lyssnade på en härlig sång av dig ( tror jag) direkt efter ditt och Marias samtal. Blev avbruten. Hur hittar jag den igen? Tack på förhand. Hälsningar Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *