# 27 Vardagsfunderingar, triggers och lyssnarfrågor

Idag är det me myself and I som reflekterar över saker som påverkar vår vardag. Hur påverkas man om man går omkring med känslan att man sover dåligt? Finns det några enkla knep att testa på om man vaknar ofta? Finns det sätt att skaffa en bättre överblick över sin sömn? Kan vi skapa triggers som hjälper oss att vakna i och hålla en hög positiv energi? Detta och mycket mer pratar jag om idag. Jag bjuder dessutom på lyssnarfrågor om högkänslighet och om att känna sig fast i en negativ situation, som aldrig verkar bli bättre. Som ett verktyg till att ta sig vidare om man fastnat, bjuder jag även idag här på sidan, på en miniprocess från min första bok Jag blir vad jag tänker, 
som förhoppningsvis kan hjälpa dig i rätt riktning om du behöver lite hjälp framåt i någon fråga. Just denna handlar om att inte trivas på jobbet, men den är applicerabar på vilken frågetällning som helst egentligen, för att lyfta blicken och börja leta efter nya vägar fram. Happy listening och lycka till med Reflektionskedjan. Kram Lili

Hemsida – Attraktionslagen

Jag blir vad jag tänker

Lili Öst – Changemaker

www.futurebook.se

Reflektionskedja

sid 1 – ur Jag blir vad jag tänker/Lili Öst
sid 2 ur Jag blir vad jag tänker/Lili Öst
Sid 3 ur Jag blir vad jag änker/Lili Öst

2 svar på ”# 27 Vardagsfunderingar, triggers och lyssnarfrågor”

  1. Hej! Har precis upptäckt er intressanta podd och jag älskar låten som börjar och avslutar poddavsnitten! Men vem är det som sjunger?? Hittar inte låten på youtube…tack på förhand!
    Med vänliga hälsningar, Ing-Marie

    1. Hej Ing-Marie. Härligt att du hittat podden 🙂 Va kul att du gillar musiken. Det är jag som sjunger och det är egen musik. Låten heter En bra dag. Den finns dessvärre inte ännu mer än i podden och min hemsida http://www.liliost.se Happy listening <3 Kram Lili

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *