#32 Veckans gäst – Annika Stjärne Westlund

Idag vill jag presentera er för min PT Annika Stjärne Westlund, ägare till Tyresö gym, som alltför länge varit vilande som PT i mitt liv, men som nu, äntligen är aktiv igen 🙂 Good 4 me <3 Det är dock inte som PT och gymägare som ni får möta Annika, utan det vi pratar om idag, är när livet som vi valt det och känner det – plötsligt helt vänds upp och ned och vi får en riktig identitetskris. För Annika blev det hon gick igenom, till ett oväntat svart hål som hon ramlade ned i. Missa inte detta viktiga samtal. Happy listening!

Här kommer du i kontakt med Annika:

Maila Annika

Tyresö gym

Här hittar du mig:

Här hittar du mina böcker:

www.liliost.se

www.futurebook.se

Här hittar du mina böcker:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *