#59 Veckans gäst – Magdalena Bartels

En av mina klienter Magdalena, ställde mer än gärna upp på att komma som gäst i podden, eftersom hon kommit så långt i sitt eget inre arbete och genom att berätta om det – hoppas kunna inspirera andra att våga ta tag i sitt personal management, i syfte att “levla” upp sitt liv. Jag och Magdalena hoppas att vi kan inspirera dig genom vårt avsnitt som handlar om det jag ofta pratar om – fast idag mer ur ett klientperspektiv, istället för ett coachperspektiv. Happy listening!

Här hittar du mig:

Attraktionslagen 2.0 på Facebook

SÅ KLART! Facebook fanpage

www.liliost.se

www.futurebook.se

Här hittar du mina böcker:

SÅ KLART! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team

Jag blir vad jag tänker

2 reaktioner till “#59 Veckans gäst – Magdalena Bartels”

    1. Hej Ulla. Den appen jag har Pzizz, kostar inget om du inte vill använda featern Focus, då behöver du göra ett kp. Men att använda nap och sleep, är kostnadsfritt 🙂 appen är mörkblå med ett vitt streck som ser ut som en glad mun 🙂 Lycka till

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *